top of page

Referencer

København KFUM 

I forbindelse med vores halbyggeri i KFUM Tennis valgte vi mellem flere forskellige entreprenører, Winther Sport. 

Det gjorde vi ud fra pris – og Winther Sports evne til at samle de rigtige underleverandører.

Samtidigt ydede Winther Sport dygtig service i processen omkring byggetilladelse, hos kommunen, en proces hvor tennisklubben ellers havde været svært udfordret.

Tennis 

Winther sport & Fritid er leveringsdygtige i flere typer underlag, for at kunnegive den bedste løsning til den enkeltes behov. Vores underlag er i top kvaliet og kræver minimal vedligeholdelse.

Vi anlægger akrylbaner, som er ITF certificeret. Vores kunstgræsunderlaghar spilleegenskaber som græsbaner, og vores hybridbaner, ermed glidegrus somhar egenskaber somalm. grusbaner.

Sportshaller

Winther Sport & Fritid har erfaring i at projektere, tegne og sælge både store og små tennis faciliteter, samt totale ketcher centre.

ØBG Tennis

ØBG Tennis valgte at købe Tennis og Padel hal ved Winther Sport & Fritid, da løsningen med at købe det i totalentre- prise, tiltalte os.

“Winther Sport & Fritid har givet en rigtig god rådgivning og sparring i hele projek- terings fasen. Efterfølgende har vi haft et godt samarbejde, og derved fået byg- get de perfekte rammer til både Tennis , Padel og klubhus, for vores mange medlemmer”
siger Heino Østergård, Formand i ØBG Tennis

bottom of page