top of page

Referencer

Multibane - boldbanen til alle

Med en multibane bliver flere former for leg og boldspil samlet på et sted. Multibaner kan bruges til en lang række aktiviteter som fodbold, basketball, hockey, håndbold eller volleyball, og er den ideelle ramme, når man gerne vil give børn plads til leg og spil.

Med en multibane får man en robust og funktionel bane, hvor børn, unge og voksne kan udfolde sig på en sund og sjov måde. Mulighederne med en multibane er mange og det er som oftest kun kreativiteten der sætter grænserne.

Multibane 

Hos Winther Sport & Fritid tilbyder vi forskellige løsninger indenfor Multibaner, Flexbaner, Minibaner, Pannabaner og Goalboxe.

Banerne, der alle er i meget høj kvalitet, anvendes til fodbold, tennis, volley-ball, håndbold, basketball og hockey -kunfantasien sætter grænsen. Winther Sport & Fritid finder den bedste og mest egnede løsning til idrætsklubben, campingpladsen, fritidsordningenellerskolen.

Og vi har også nogle oplagte løsninger til private haver. Vores produkter er vedligeholdelsesfrie, så når banerne er sat op, skal du ikke tænke på efterbehandlingen af produktet. De fremstår pæne og fuld funktionsdygtige i mange år frem. Har du har et ledigt areal, kommervi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på en spændende og aktiv fritidsløsning til børn og voksne – og det til markedets mestattrak-

tive pris. Panna, street, freestyle og selvfølgelig fodbold, tennis, volleyball, håndbold, basket eller hockey – kun fantasien sætter grænser MULTIBANEN danner rammerne. MULTIBANEN er en økonomisk overkommelig opgave for skolen, SFO´en, børnehaven, campingpladsen eller idrætsklubben. Her kan børn i alle aldre få det sjovt og udfolde sig på en sund og sikker måde. Sammen

med produkterfra Ikadan kan Winther Sport & Fritid nutilbyde fremtidens aktivitetsrumfor institutioner,klubberog foreninger

Produkter

Vores produkter er vedligeholdelsesfrie, så når banerne er sat op, skal du ikke tænke på efterbehandlingen af produktet.De frem- står pæne og fuld funktionsdygtige i mange år frem.

bottom of page