top of page

Silkeborg tennis

Padel

Padel er en af de hurtigstvoksende ketchersport i verden og er en kombination af tennis og squash som naturligvis kan spilles både inde og ude. Padelbanen har dimensionerne 20 x 10 m, og kræver derfor ikke meget plads. Der anvendes den seneste form for underlag hvilket garantere de bedste spillee- genskaber. Vi har flere forskellige typer kunstgræs, der passer til den enkelte brugers behov. Vi er leveringsdygtige i indendørs og udendørsbaner. Vi anvender baner med kraftigere gods-og glastykkelse, som sikre en lang levetid.

Vores baner

Vi forhandler single og double baner, i to forskellige varianter, deluxe og panorama. Vi er leveringsdygtige i både inde- og udendørsbaner, i alle varianter, og disse lever op til IPF (The International Padel Federation) krav. Vores baner lever op til CE mærke kravene. Nedenfor kan du finde flere unikke features ved vores baner.

ØBG Tennis

ØBG Tennis valgte at købe Tennis og Padel hal ved Winther Sport & Fritid, da løsningen med at købe det i totalentre- prise, tiltalte os.

“Winther Sport & Fritid har givet en rigtig god rådgivning og sparring i hele projek- terings fasen. Efterfølgende har vi haft et godt samarbejde, og derved fået byg- get de perfekte rammer til både Tennis , Padel og klubhus, for vores mange medlemmer”
siger Heino Østergård, Formand i ØBG Tennis

Nybyggeri

Eksisterende byggeri

Overdækning

Udendørs

bottom of page