top of page

Non Infill – Kunstgræs til fremtiden

Non-infill kunstgræs som er vævet, og sikre de bedste oplevelser for spillet, samt spillerne.

De vævede kombinationer giver opretstående fibre som resultere i et naturlig boldrul, og sikkert greb. Produktet er designet til at matche egenskaberne fra de bedste naturgræs baner. Kunstgræs med lang levetid, og minimal vedligeholdelse.

Non Infill – Kunstgræs GAME CHANGER

Nyeste Non-infill, som er designet til at matche egenskaberne fra de bedste naturgræs baner. Et produkt med unik kombination af fibre, som resultere i et produkt med fanatastiske spilleoplevelser og uden kompromis for brugeren. Den nye fibre kombinationer, sikre et holdbar produkt med lang levetid, og minimal vedligeholdelse.

Non Infill – Intro

Non - infill kunstgræs er en ny bæredygtig kunstgræsgræstype, som udelukkende består af kunstgræs fibre i unikke kombinationer. 
Produkterne er designet med vha. innovative metoder og udstyr, som fokusere på spilleroplevelsen og deres feedback, med bæredygtig hensyn. 

Hvad er Non-Infill?

I løbet af de sidste mange år, er folk i branchen kommet til at beskrive kunstgræssystemer uden brug af "performance"-fyld (SBR, EPDM, Kork, Oliven, Brock mm) som Non-Infill, selvom de indeholder stabiliserendeinfill (Sand).  Bidraget fra infill til et kunstgræssystem vil normalt både have et stabiliserende og et performanceaspekt.  Derfor er terminologien ”Non-Infill” ikke korrekt om disse produkter, da de ikke kan performe uden. Non-Infill kunstgræssystemer har INGEN infill, de indeholder kun primær-strå, krølgræs og backing. Systemer med selv den mindste mængde sand betragtes som "stabiliserende" eller "mineralske" infill-systemer,  og de bør ikke betegnes som Non-Infill.

Spilleegenskaber

Er designet, sammen med spillere, uden kompromis, til at matche naturlige græsbaner. 
Kombination af lodret-kunstgræs og krøl-kunstgræs, sikre et autentisk, stærkt, holdbart produkt. 
De lodrette strå, i forskellige form og nuancer som giver styrke og et naturligt udseende. 
Krølgræsset mellem de lodrette strå, gør ud for Infill (SBR, Kork, Oliven, Sand mm), og giver støtte til de lodrette strå. Krølgræsset giver ens oplevelser ved at være konstant i sin form, og sin mængde

Installation

Et system der er hurtigt og nemt at installere, da det ikke kræver tilsat materiale.

Drift

Driftsomkostningerne er lave, da der ikke løbende skal tilføres nyt materiale, som forsvinder i naturen, håndteres organisk vækst som formuler eller saltes for infill der er frossen.
Der er ikke noget materiale i banen som kan fryse, derfor vil i have en bane der er klar til fodbold 365 dage om året. Der kan derfor fokuseres mere på at spille på banen, end at drifte banen. 

 

Holdbarhed

Kunstgræsset er utrolig holdbart, og ved dets unikke sammensætninger/kombinationer af strå,
giver det styrke og stabilitet til systemet. Der er ingen tilsat materiale, som kan variere i mængde, og derved gøre stråene mere sårbare for at knække, støtten omkring stråene forbliver det samme. Der er heller ikke noget tilsat materiale, som skaber friktion ved stråene og derved ødelægger dem, og forkorter levetiden.  

Designet til at matche naturbaner

Nyeste Non-infill, som er designet til at matche egenskaberne fra de bedste naturgræs baner. Et produkt med unik kombination af fibre, som resultere i et produkt med fanatastiske spilleoplevelser og uden kompromis for brugeren. Den nye fibre kombinationer, sikre et holdbar produkt med lang levetid, og minimal vedligeholdelse.

Vi har Non-Infill, som kan tilpasses alles behov. Vi er klar til at hjælpe jer med nye faciliteter eller friske eksisterende op.

Design

"Ved design af Pure PT-systemet fokuserede vi på spillerbaseret forskning ved hjælp af innovative testmetoder til at benchmarke naturligt græs af høj kvalitet. Den unikke indsigt, vi fik, gav inspirationen til det nye produkt, som er fundamentalt anderledes end ethvert græsplænesystem, der er på markedet. garn blev omkonstrueret ved hjælp af en skræddersyet formulering for at optimere spilleoplevelsen og efterligne græs af høj kvalitet." - COLIN YOUNG | RESEARCH AND DEVELOPMENT DIRECTOR AT TENCATE GRASS

bottom of page