top of page

Produkter

GreenFields opretholder en stærk dedikation og forpligtelse til at udvikle og implementere banebrydende teknologier gennem vores højkvalitets kunstgræssystemer. Gennem udtømmende test, forskning og udvikling kombineret med strategiske alliancer, universitetsstudier, konstant kommunikation med vores kunder og internationale relationer har GreenFields en uundværlig formel for altid at bevæge sig fremad og konstant forbedre.

Eco- Range

Den kunstige sportsoverfladeindustri har brug for et globalt fokus på bæredygtighed for at gøre syntetisk græs så 'grøn' som muligt og forbedre dets bæredygtighed og indvirkning på miljøet gennem hele livscyklussen. GreenFields har altid været i front inden for innovation og forbedring af bæredygtighed; at være en af ​​de første til at udnytte naturlig påfyldning i vores græsplænesystemer og fortsætte med at føre an i high-end ikke-fyldte systemer til sportsapplikationer. Den nye GreenFields ECO-serie dækker et komplet udvalg af græsplænesystemer; fra entry level til high-end med et udvalg af miljøvenlige muligheder, der dækker systemdesign, naturlig udfyldning, genbrugseffektivitet, materialevalg og produktionsmetoder. Serien består af syntetiske græsplæner, der er klassificeret robust med lav miljøpåvirkning. Klassificeringen for hvert system udtrykkes med et nyt miljømærke, der er designet til at dække de vigtigste aspekter af et bæredygtigt system, herunder: det materielle fodaftryk, kulstofaftryk og potentialet for genbrug af udtjente produkter. For klubber og kommuner, der ønsker at vælge en holdbar, højtydende sportsbane, der er så miljøvenlig som muligt, har GreenFields løsningen.

Evolution

Slide max

MX elite

Xtra grass

Non infill

Egenskaber

Nedenunder er nogle af de mest karakteristiske egenskaber listet, som skaber kunstgræs i verdensklasse og løsninger til enhver. alt fra slidstyrke, spil, genanvendelighed og æstetik, så har vi produktet.

bottom of page