top of page

Sand

Vi skræddersyer den ideele løsning

Winther Sport & Fritid samarbejder med verdens førende leverandør af kunstgræs, faktisk er den type græs, vi anvender den samme som anvendes i både den danske Superliga og hos storklubber verden over. Græsset er naturligvis godkendt af FIFA, og kan derfor uden problemer matche DBU’s krav. I forbindelse med projektering og anlæg af en fodboldbane med kunstgræs er der en lang række forhold, man skal holde sig for øje. Det er fx ekstremt vigtigt at banen anlægges helt korrekt i forhold til jordbunden, og at drænforholdene er 100 procent i orden. Samtidig er der forhold omkring nabogener eller andre praktiske forhold, som man måske ikke er opmærksom på så kunstgræsbanen kan benyttes mest muligt. Hos Winther Sport & Fritid har vi over 20 års erfaring med projektering og anlæg, vi kender til de krav forskellige jordbundsforhold stiller, og vi har stor erfaring med at forudse hvilke placeringsmæssige udfordringer der kan være i de enkelte tilfælde.

Performance infill

Organisk

Natur Kork (beskrevet som Nature i vores systemer) er det mest anvendte naturlige påfyldningsmateriale. Cork leverer god sportsteknisk ydeevne til en attraktiv pris. BioBlend BioBlend er en blanding af kork og granulerede majskolber, som øger massefylden for at reducere vandfyldningen. GreenFill GreenFill er et biologisk nedbrydeligt alternativ, der kun nedbrydes på 6 måneder, hvis det ender i jorden omkring en tonehøjde. Oliven Vores olivenpåfyldning er en 100% naturlig påfyldning lavet af forarbejdede olivensten. Det resulterer i god spiller-overflade-interaktion og fungerer godt med produkter med lav bunke på et præstationslag.

Organisk


Naturlige infill er et godt alternativ til syntetisk græs med kort bunke, tæt tuftet eller med fibrilleret eller struktureret garn, der holder påfyldningen sammen. Vores naturlige udfyldninger kan være biokilder eller biologisk nedbrydelige.

SBR (ELT)

SBR Det mest almindelige anvendte genanvendte udfyldningsmateriale er SBR (Styrol Butadiene Rubber).
SBR gummipåfyldning er lavet af slibede gamle gummiprodukter som bildæk.

SBR-C BR fås også i en belagt version i forskellige farver:

SBR-C. Efter en grundig kvalitetskontrol kan også syntetisk påfyldning fra gamle pladser bruges til nye applikationer.

Performance infill

Thermo

EPDM Et jomfrueligt materiale, der er nært beslægtet med SBR, er EPDM (begge termohærdende stoffer), som leverer god sportsydelse og er meget holdbar på lang sigt.

TPE-B TPE (en termoplast) er også et godt alternativ, der er meget udbredt, tilgængelig som et solidt granulat (B) eller hul i en cylindrisk form (H).

TPE-H Den cylindriske form (H) har en lavere massefylde, så det kræver mindre materiale i installationen.

bottom of page