top of page

Kunstgræs i verdensklasse

Winther Sport & Fritid samarbejder med verdens førende leverandør af kunstgræs, faktisk er den type græs, vi anvender den samme som anvendes i både den danske Superliga og hos storklubber verden over. Græsset er naturligvis godkendt af FIFA, og kan derfor uden problemer matche DBU’s krav. I forbindelse med projektering og anlæg af en fodboldbane med kunstgræs er der en lang række forhold, man skal holde sig for øje. Det er fx ekstremt vigtigt at banen anlægges helt korrekt i forhold til jordbunden, og at drænforholdene er 100 procent i orden. Samtidig er der forhold omkring nabogener eller andre praktiske forhold, som man måske ikke er opmærksom på så kunstgræsbanen kan benyttes mest muligt. Hos Winther Sport & Fritid har vi over 20 års erfaring med projektering og anlæg, vi kender til de krav forskellige jordbundsforhold stiller, og vi har stor erfaring med at forudse hvilke placeringsmæssige udfordringer der kan være i de enkelte tilfælde.

Produkter

Vi har kunstgræs, infillstyper, samt shockpad, som kan tilpasses alles behov.
Vi er klar til at hjælpe jer med nye faciliteter eller friske eksisterende op.

Referencer

Produkter

Infill

Shockpad

Greenfield

"As a worldwide artificial grass supplier for all kind of sports, GreenFields can supply the perfect pitch for every player. We have sports pitches for multiple types of sports, amongst which are football, hockey, rugby and multi sport. 

From a football pitch to a rugby pitch, GreenFields has years of experience in meeting the players needs when it comes to artificial turf for sports surfaces. " - Greenfield

Non Infill Kunstgræs -
Kunstgræs til fremtinde

Non - infill kunstgræs er en ny kunstgræsgræstype, som udelukkende består af kunstgræs fibre i unikke kombinationer.

Produkterne er designet med vha. innovative metoder og udstyr, som fokusere på spilleroplevelsen og deres feedback, med bæredygtig hensyn.

Kunstgræs som er klar 365 dage om året. Det perfekte underlag med lav vedligeholdelse og klar til kamp.

bottom of page