top of page

Referencer

AAB

“GoalStation er et redskab, hvor vi kan lave mere specifik og individuel træning. Goal station forbedre det tekniske element af fodboldspillet, sammen med at skabe nogle gode tekniske vaner. Goal station indsamlerdata, som vi kan

bruge til at sammenligne den enkelte, og samtidig bedre at kunne vejlede de tekniske færdigheder.Det skaberen større

motivation hos trænere og spillere.”

MortenSimonsen, Individueltræner, AGF

Goal station wall

Focus Wall forbedrer din afslutningsevner ved hurtig afslutning og reagere forskellige steder. Du kan oprette en række udfordrende skydøvelser til individuelle spillere eller et hold. Opret en konkurrencedygtig atmosfære, og hold styr på dataene med vores Goal Station Digital App, og se, hvordan du og andre klarer dig over tid. Systemet er helt trådløst!

Ren data

Med GOAL STATION Data får du indsigt i ydeevnen for spillere, der bruger GOAL STATION-produkter. Data flyder øjeblikkeligt og ubesværet for at give dig den bedste indsigt! Ved at forbinde din coachingprofil til din spillers profiler overføres øvelsesresultater med det samme, så trænere og spillere kan spore hvert pas og hver øvelse, ydeevne over tid, styrker og svagheder og bruge data til at få bevis for, at spillerne forbedrer sig! Ved hjælp af intelligente lys og vores brugervenlige software gjorde vi det muligt at spore hvert pas i hver øvelse. Vores avancerede software er unikt udviklet til GOAL STATION med forudindstillede øvelser, hvilket gør det nemmere end nogensinde at komme på banen og få resultater.

Analyse

Øvelser

Action

Produkt

Se mere

Data

Se mere

Referencer

Se mere
bottom of page