Har du spørgsmål?

Vi er eksperter i multibaner og svarer gerne uforpligtende på dine spørgsmål.

Fakta om Panna

Spillet er teknisk udviklende og sjovt

Pannabanen er slidstærk og vedligeholdelsesfri

Banen kan stilles op på 10 minutter og er derfor velegnet til både fast installation og events

Panna spilles på en ottekantet bane med to mål

  • Panna - teknisk fodbold på den sjove måde

    Panna sætter den tekniske kunnen i højsædet, derfor kan det bidrage til at udvikle tekniske egenskaber hos fodboldspillere i alle aldre.

Gadefodbold i miniformat

Panna er inspireret af gadefodboldens hurtige kampe og kombinerer leg med teknisk fodboldspil på en kompakt bane. En pannabane består af otte bander, der danner en ottekantet bane med to mål. Panna banen kan ud over fodbold også bruges til hockey og andre boldspil.

Panna er et kort og intenst gadefodboldspil, hvor man spiller 1 mod 1 eller 2 mod 2 enten i tre minutter eller som bedst af tre mål. Vinderen af kampen er den første, der laver en kontrolleret tunnel – Panna – på sin modstander. Hvis ingen laver en Panna, er det spilleren med flest scorede mål, der vinder. Man taber kampen øjeblikkelig, hvis man sparker bolden direkte ud over banden, eller hvis man får to advarsler.  Panna kan spilles af alle uanset alder og niveau.

  Folder om vores fleksible multibaner

DGI Street Soccer

DGI har gennem de seneste år investeret mere energi i street sport. Panna er en del af dette område pga. de spilmæssige og sociale kvaliteter spillet indeholder og udstråler. Winther Sport og Fritid leverer baner til DGIs Street Soccer events, DGI foreninger og andre der er interesserede i panna. Nedenfor kan du se en video fra en af DGIs events i Fælledparken.

Pannahouse talents

The next generation of panna players took over Fælledparken in Copenhagen while we are on the European panna tour!#pannahouse #streettalents #wegrowtogether

Posted by Copenhagen Panna House on 26. maj 2015

Referencer

I nedenstående kan du se et udvalg af referencer inden for pannabaner. Klik på enkelte referencer for at se flere billeder. 

Panna- og multibane hos HA85

Kombinationen af panna- og multibane giver aktivitet og muligheder

Læs mere


Fakta om Winthers Pannabane

Vores pannabane er blandt de mest populære på markedet. Den enkelte udforming af vores panna bane gør den nem at samle, flytte og genopstille, samtidig er pannabanen utroligt slidstærk. Hver enkelt pannabane er udført i slidstærke vedligeholdelsesfri materialer, som tåler mange års brug. Vil du høre mere om hvordan en pannabane kan supplere dine nuværende fodboldfaciliteter? Kontakt os til en snak om pannabaner eller andre former for boldbaner.

Del siden: