Har du spørgsmål?

Vi er eksperter i multibaner og svarer gerne uforpligtende på dine spørgsmål.

Fakta om kunstgræs

Winther Sport & Fritids kunstgræs er af samme type som det der bl.a. anvendes hos verdens bedste klubber

Kunstgræsset er i højeste kvalitet og er naturligvis FIFA godkendt

Winther Gruppen har mange års erfaring med anlæg, drænforhold og andre vigtige faktorer

  • Kunstgræs i verdensklasse

    Winther Sport & Fritid har leveret kunstgræsbaner til førende danske fodboldklubber, såsom AGF, Aab og FC Midtjyllands træningsbaner

Kunstgræsbaner

Fodboldbaner med kunstgræs bliver mere og mere udbredt i fodboldverdenen både som erstatning for og som alternativ til naturgræs. Kunstgræsbaner giver en række fordele som bl.a. er:

  • Banen slides ikke, som vi kender det fra naturgræs, derfor kan der afvikles langt flere kampe, træninger og arrangementer på den.
  • Kunstgræs giver en komplet plan kamp- og træningsbane.
  • Minimale vedligeholdelsesudgifter
  • Banens tilstand er ikke afhængig af vejret, og kan derfor også bruges på tidspunkter hvor naturgræs ikke er anvendeligt.
 

Udtalelse fra Svend Graversen (FC Midtjylland)

”Sammen med Winther Sport var jeg ude at se på forskellige typer af baner, de havde leveret, for at vurdere, hvilken type, vi skulle have i FCM.  Det er græsset, der er afgørende for valget. Vi fik en rigtig fin rådgivning fra Winther og al den hjælp, vi havde brug for”, siger Svend Graversen, der er Sportschef i FC Midtjylland.
 

Referencer

I nedenstående kan du se et udvalg af referencer inden for kunstgræsbaner. Klik på enkelte referencer for at se flere billeder.

Branbrand IF - 11-mandsbaner

Branbrand IF - 11-mandsbaner

Læs mere

Ikast FCM Bane 1

Læs mere

Kildevæld Efterskole

11-mandsbaner

Læs mere

Flemming Efterskole

11-mandsbaner

Læs mere

Ikast FCM "Gamle stadion"

11-mandsbaner

Læs mere


Kunstgræs i verdensklasse

Winther Sport & Fritid samarbejder med verdens førende leverandør af kunstgræs, faktisk er den type græs, vi anvender den samme som anvendes i både den danske Superliga og hos storklubber verden over. Græsset er naturligvis godkendt af FIFA, og kan derfor uden problemer matche DBU’s krav.

I forbindelse med projektering og anlæg af en fodboldbane med kunstgræs er der en lang række forhold, man skal holde sig for øje. Det er fx ekstremt vigtigt at banen anlægges helt korrekt i forhold til jordbunden, og at drænforholdene er 100 procent i orden. Samtidig er der forhold omkring nabogener eller andre praktiske forhold, som man måske ikke er opmærksom på så kunstgræsbanen kan benyttes mest muligt. Hos Winther Sport & Fritid har vi over 20 års erfaring med projektering og anlæg, vi kender til de krav forskellige jordbundsforhold stiller, og vi har stor erfaring med at forudse hvilke placeringsmæssige udfordringer der kan være i de enkelte tilfælde.

 

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med projektering, rådgivning og totalentreprise omkring kunstgræsbaner.

Del siden: