Vores referencer

Nedenfor finder du nogle af de løsninger vi allerede har leveret. Læs mere om hvad vi har lavet, hvordan vi har løst opgaven og hvad hvordan slutresultatet er blevet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til fremtidige muligheder eller tidligere projekter.

Bramming gymnastik- og idrætsefterskole

Bramming gymnastik- og idrætsefterskole

På Bramming gymnastik- & idrætsefterskole fokuserer fodboldlinjen på, hver enkelt spillers udvikling men i lige så høj grad på, at det skal være sjovt at træne.
 
En Goalbox tilbyder netop unikke muligheder for at træne særlige færdigheder på en sjov og intens måde. Derfor valgte skolen også at anlægge denne type bane, da man skulle have en ny kunstgræsbane.
 
Goalboxen giver dagligt de 50-60 elever på skolens fodboldlinje mulighed for at træne afslutninger og småspil på en ny spændende måde. Samtidig giver banen rig mulighed for selvtræning.
 
Om Goalboxen siger forstander Kirsten Tygesen
 
Goalboxen har i høj grad opfyldt de forventninger, vi havde til den. Dels i undervisningssammenhæng, men i lige så høj grad i de muligheder det har givet vores elever i fritiden, hvor vi ser, at den blive brugt flittigt.
 
Samarbejdet med Winther har været rigtig godt. Jeg synes, man kunne mærke, at vi havde med folk at gøre, som vidste hvad de arbejdede med. De var lydhør omkring den specialløsning, vi ønskede, og fandt ud af hvordan det kunne skrues sammen, så alt gik op i en højere enhed.

 

Del siden: