Vores referencer

Nedenfor finder du nogle af de løsninger vi allerede har leveret. Læs mere om hvad vi har lavet, hvordan vi har løst opgaven og hvad hvordan slutresultatet er blevet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til fremtidige muligheder eller tidligere projekter.

Panna- og multibane hos HA85

Panna- og multibane hos HA85

HA85 er ikke en helt almindelig idrætsklub. Faktisk er det slet ikke en idrætsklub men en aktivitetsklub. Det betyder, at formålet med klubben er at skabe aktiviteter for medlemmer og lokalområde. Klubben har 900 aktive medlemmer i alle aldre og 150 frivillige trænere og ledere . Klubben dækker sportsgrenene fodbold, håndbold, badminton og løb.
 
Som mange andre sportsforeninger så HA85 de store muligheder i en multibane. I forbindelse med projekteringen blev det klart, at der var ekstra plads i den ene ende af baneområdet. Her valgte man at opstille en pannabane.
 
Vi syntes det var spændende at tilføje en pannabane til vores anlægsprojekt, da det giver vores fodboldspillere et sted til teknisk udfordring og udvikling.

Udtaler Frank Fredelund Nielsen, Sponsorchef i HA85 og fortsætter
 
Pannabanen og multibanen har mere end indfriet vores forventninger. Faktisk har vi efterfølgende med sponsorstøtte fået rejst et lysanlæg, så brugstiden på banerne er blevet længere, og flere medlemmer kunne få glæde af faciliteterne.
 
Samtidig fortæller Frank Fredelund Nielsen, at skolen, som bruger banerne i dagstimerne, har måttet lave skemaer for hvilke klassetrin der må benytte området i de forskellige tidsrum. Da der ellers var alt for meget tryk på.

 

Del siden: