Har du spørgsmål?

Vi er eksperter i multibaner og svarer gerne uforpligtende på dine spørgsmål.

Fakta om multibaner

Winther Sport og Fritids multibaner er alle 100 procent vedligeholdelsesfri.

Multibanerne kan benyttes til en lang række sportsgrene bl.a.: fodbold, basketball, hockey, håndbold og volleyball.

Banerne leveres i mål fra 8 x 16 meter og op til 21 x 40 meter.

Der kan vælges mellem flere forskellige slags underlag bl.a. kunstgræs, plast, gummiasfalt og asfalt.

Multibanernes bander kan leveres i alle regnbuens farver, og kan derfor altid tilpasses det omkringliggende miljø.

Multibaner er velegnede til idrætsklubber, skoler, SFO’er, andreoffentlige institutioner, campingpladser, forlystelsesparker.

Se vores referencer

Se nogle af de multibaner vi allerede har lavet ...

Se mere her

  • Multibaner i høj kvalitet til fornuftige priser

    Multibaner til boldspil i alle former

    Multibanen giver mulighed for mange forskellige boldspil på samme bane

Multibane - boldbanen til alle

Med en multibane bliver flere former for leg og boldspil samlet på et sted. Multibaner kan bruges til en lang række aktiviteter som fodbold, basketball, hockey, håndbold eller volleyball, og er den ideelle ramme, når man gerne vil give børn plads til leg og spil.

Med en multibane får man en robust og funktionel bane, hvor børn, unge og voksne kan udfolde sig på en sund og sjov måde. Mulighederne med en multibane er mange og det er som oftest kun kreativiteten der sætter grænserne.

Se udvalgte referencer her »

  Folder om vores fleksible multibaner

En Multibane bliver til...

Billeder af multibaner vi tidligere har opført

 

Multibane med individuel pris og specifikationer

Hos Winther Sport og Fritid levere vi altid multibaner der er sammensat ud fra de krav og ønsker der er til løsningen. Vi har derfor ikke faste priser på en multibane, men lover til gengæld at vi altid giver en seriøs og konkurrencedygtig pris på din multibane. Ønsker du at høre mere om multibaner, pris, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Materialer

Hos Winther Sport og Fritid leverer vi stort set aldrig to multibane-løsninger der er ens. Hver enkelt multibane tilpasses de unikke krav og behov der er til materialer, omgivelser mm. Samtidig kan løsningerne sammensættes, så de eksempelvis matcher de krav, DBU har for at yde støtte til anlæg af multibaner. Se mere om de forskellige materialemuligheder vi tilbyder nedenfor.

Underlag

Kunstgræs
Hvis multibanen primært skal bruges til fodboldspil, er det oplagt at vælge kunstgræs. Kunstgræs giver følelsen af at spille på en græsplæne, og skaber dermed de helt optimale betingelser for en god gang fodbold. Vores multibaner kan leveres med forskellige former for kunstgræs alt efter de individuelle behov.

Plastgulv
En multibane kan ligeledes monteres med stødabsorberende gulv, som består af patenterede flisemoduler, der er lette at samle og fås i farverne rød, grøn, sort eller grå. De vedligeholdelsesfri flisemoduler er frostsikrede ned til -40 grader og har specialdesignede huller, der dræner multibanen for regnvand, så den altid er klar til brug. Det er muligt at markere striberne til de forskellige sportsgrene med specialudviklede brikker, der passer i flisernes huller.

Gummibelægning
Med gummiasfalt på din multibane får du et fast underlag, som samtidig har god stødabsorbering både ved løb og fald. Gummibelægningen er utrolig slidstærk, nem at vedligeholde og kan fås i en lang række forskellige farver.

Asfalt
Ønsker man et hårdt underlag, som er egnet til mange forskellige aktiviteter, kan multibanen monteres med almindelig asfalt som underlag.

Bander

Winthers muntibane-bander er 100 procent vedligeholdelses fri. Banderne består af et patenteret panelsystem af selvbærende plastmoduler, der er forstærket med en stålskinne på toppen, de er utroligt slidstærke og skabt til brug hver dag mange år frem i tiden.

Mål

Multibanens mål er udviklet med fokus på funktionalitet og holdbarhed – uanset om banen skal bruges til fodbold, håndbold, basketball eller hockey. Målene leveres i forskellige modeller, der spænder fra klassiske mål med nylonnet til mål i galvaniseret stål. De forskellige modeller matcher forskellige prisklasser, så der altid er en løsning, der passer til økonomien i de enkelte projekter.

Projektering

Winther Gruppen har mere end 20 års erfaring i projektering og anlæg. Vi kan derfor stå for totalentreprisen når, du skal anlægge en multibane. Læs mere om projektering og rådgivning her.

Del siden: